Följ bloggen

30 nov. 2010

Imorgon smäller det

Imorgon så är det dags för mig att börja jobba. Det är minst sagt pirrigt! Tänkt att jag inte har jobbat sedan den 10 dec 2008. Alltså samma dag som jag blev uppsagt. Jag behövde inte vara kvar på jobbet under min uppsägningstid eftersom jag inte satt på något uppdrag.

Men det var ju inte det jag vill berätta, jag ville berätta att jag ska börja JOBBA!

En härlig känsla är det ena sekunden och nästa kommer det över mig att jag inte kan pussa på Oliver när jag än vill längre. Lite tröst är det ju ändå att det är Johnny som ska vara hemma med honom och att jag inte ska lämna han på dagis ännu.

Önska mig lycka till.

20 nov. 2010

En härlig vecka!!!

Veckan som har gått har minsann varit händelserikt! Började med att jag gick på en intervju men min konsultbolag till Volvo Lastvagnar. Det var nytt, spännande och minst sagt nervöst! Men det löste sig när jag väl satte mig på intervjun. Efter intervjun så sa han att han behövde en eller två dagar på sig. HATAR ATT VÄNTA !!!

Tisdagen skulle spenderas med en vän som föder närsom. Det var en härlig tisdag med mycket sol. Vi strosade i stan åt en härlig lunch på en indiskt ställe. Sen gick vi hem till deras ny köpta lägenhet och kikade. Jättefin lägenhet. Stort och luftigt. På väg hem så ringde de ifrån konsultfirman. JAG FICK JOBBET.
Just det, glömde och berätta att de ringde ifrån Amnesty på morgonen och ville se om jag var fortfarande intresserad av att jobba hos de. Jag blev minst sagt chockad. Det är knappt så jag minns att jag har sökt jobb hos de. Men det hade jag tydligen. Det hade ju varit en spännande resa och ta, men intervjun var i Lidköping. Så jag sa att jag skulle ringa de ifall jag inte skulle få jobbet på LV!

Och så kom onsdagen och kontraktet skrevs på. Verkligheten började att sjunka ner. Fick ett start datum med. 1 december.

Och så kom torsdagen och den efterlängtade pysselkvällen. När jag jobbade på Volvo/Semcon fick jag chansen att träffa en hel del härliga tjejer. Det började med att vi träffades och pysslade. Sen så blev vi av med jobbet och några även gravida. Så då träffades vi och pysslade under den tiden. Men nu var det ett tag sen vi hade träffats.
Kvällen spenderades i Åsa där Lina och Martin har köpt hus. Jättefint hus. Så mysigt och smakfullt inrett. Det bjöds på middag och efter middag intog årets första glögg. Mums mums mums. Dessutom hann jag göra två kort. Tjohoo! Det är mycket för att vara jag.
Tack tjejer för en mysig tordagskväll! Hoppas på fler.

Äntligen fredag. Det blev en sväng på frölunda torg. Där mötte vi upp Somayeh och Neo och senare även Mahtab, Maral och Mansour. Detfick bli en snabb visit eftersom Oliver nuförtiden inte vill sitta i vagnen längre. Han vill bara springa runt. Jag hann äntligen köpa en löpare till bordet i köket i alla fall.
Sen var det bara och skynda sig och köpa fredagsmys och sen hem. Det blev goda piroger med kycklingfärs och smör deg med en god sallad. Som vanligt så somnade jag framför Idol. :-)

Och nu är det lördag. Vaknade 05:55. Vaknade inte, utan väcktes kanske man ska säga. :-)
Ute ligger snön så vackert. Här inne har vi det mysigt med tända ljus.

Ha en mysig lördag allihopa!

15 nov. 2010

I väntan på min framtid.


De som har känt mig ett tag skulle nog säga att jag är sen för det mesta, men av någon anledning så är jag aldrig sen till intervju. :-) Det är väl tur det annars hade jag väl aldrig fått ett jobb.

6 nov. 2010

I'm blessed


Jag känner mig lycklig lottad som har människor omkring mig som jag kan kalla vänner. De riktiga vännerna är inte många men de som är det uppskattar jag innerligen. Ni vet vilka ni är.


Definition enligt Wikipedia:

Vänskap är en typ av social relation, i vilken de båda parterna hyser ömsesidig tillit till varandra.
Värden som finns i vänskap är ofta resultatet av en vän som visar följande på ett enhetligt sätt:



  • Tendensen att önska det som är bäst för andra.

  • Sympati och empati.

  • Ärlighet, kanske i situationer där det kan vara svårt för andra att säga sanningen, särskilt när det gäller att peka ut de upplevda fel av en motsvarighet.

  • Ömsesidig förståelse och medkänsla.

  • Förtroende för varandra (kunna uttrycka känslor - inklusive den andras handlingar - utan rädsla för att bli dömd), kunna gå till varandra för känslomässigt stöd.

  • Positiv ömsesidighet - en relation bygger på lika givande och tagande mellan de två parterna.

2 nov. 2010

BT fyllde 4 år...

Och detta firades självklart av oss glada tjejer. Årets värdinnor var Jossan och Julie. Tema för kvällen Sex and the City. Vilket innebar att man var uppklädd. Kvällen till ära var jag nyklippt.


Fördrink var självklart cosmopolitans.....

Tjusig dukning i rosa och svart. Synd att det bliden blev så dålig.


Förrätt: Bruchetta!


Huvudrätt: fetaostöverbakad lax med ugnsbakad potatis och kall sås och sockerärtor.

Efterrätt: chokladfondant!



Efter middagen var dags för Quiz. Älskar quiz och självklart trodde jag att det skulle vara i SATC-anda så jag var förbredd trodde jag. hahhaha ack så fel.
Frågorna var om olika serier, började med varuhuset och sen var det en blandad kompott av Skilda världar, Tre Kronor, Rederiet, Dallas, Beverly hills, Melrose place, Dynastin och så själklart SATC men tyvärr så fick jag hjärnsläpp och visste inte ens var skådespelarna hette. Men kul var det iaf. Och tröst pris fick man med. Som jag glömde. :-(
Tack Jossan och Julie ännu en gång.

Before and after

Förra veckan bestämde vi oss för att klippa av Oliver all hår. Det hade växt så mycket och han hade det i ögat och öronen hela tiden. Först kändes det jättekonstigt men nu har vi vant oss och tycker att han fin hur han än ser ut.
Fast lite saknar jag hans hår. Men det växer ju ut.
Så här ser busen ut nu. Lite äldre, mycket busigare!
Älskar dig min sötnos ♥ ♥ ♥

1 nov. 2010

Nu kommer det...

Hej gott folk,
Vet inte om det finns några som följer min blogg längre. Jag har ju varit lite oinspirerad att blogga nu ett tag. Inte för att det inte har funnit tusen saker som jag kunnat berättat för fina folk som läser min blogg men mer att jag har inte prioriterat detta.
Oliver växer så det knackar. All lek och bus på dagarna gör att mamma inte orkar mer än att slösurfa ibland. Men idag så förde jag äntligen över bilderna ifrån kameran.
Det var såååå mycket bilder. Allt ifrån två babyshower, en mag fotografering, bildbevis på bebisen som kom till världen för exakt två veckor sen, massor av kusinbus, diverse bilder på Oliver i aktion, BT-middagen och även bildbevis på att vi har klippt Oliver.

Frågan är vilka ska upp först?!?!??!?!