Följ bloggen

31 maj 2010

Studentkort

Jag har varit väldigt dålig på att fota mina senaste kort. Här är två som jag lyckades fånga på kort. Den ena är Jespers dopkort och den andra är mammas morsdags kort. Och nu när far och son sover ska jag försöka pyssla ihop en studentkort till Johnny's lillasyster som tar studenten imorgon!

Oliver 9 månader

Den 20:e maj fyllde Oliver 9 månader. Fattar inte att han är redan 9 månader. Alltså lika länge som han låg i magen, nästa iaf.
Dessa roliga bilder är tagna just den 20:e maj.

Hans nya min. Inte hans vackraste!!!

"Undra om jag kan ta kameran ifrån mamma???"


Min lilla älskling....

17 maj 2010

Lax med röd pesto


Jag har kommit på att under tiden jag la upp bilder på kvällens middag så utmanade jag mig själv att göra lite mera varierande mat. Så här har ni måndagsmiddagen. Höll tummarna!

Besök hos BVC-Annica

Idag har varit hos BVC-sköterskan för 9-månaderskontroll. Det var lite kämpigt att hitta dit men vi lyckades. Tack Li för hjälpen!

Han låg lite över normalkurvan och följde sin egna kurva PERFEKT!!!
Hon jobbar ju på BVC-Askim och ligger bakom Willys i sisjön. Så vi passade på att handla lite på Willys med. När vi var hemma var han jättehungrig och då blir han sååå gnällig, sådan mor sådan son heter va??
Men med lite mat i magen så var han på strålande humör och posade glatt för kameran! :-)




Är han inte för söt???

Att resa med västtrafik....

Att resa med västtrafik är alltid en äventyr. Eller att åka kollektivt överhuvudtaget. Försöker komma på, gång på gång, varför folk har så lite hyfs. Men herregud vänta tills jag har gått av innan du tränger dig på. Observera att jag har vagnen med mig och upptar nästan hela dörröppningen men folk ska ändå knö sig förbi. Det roligaste är ju att de blänger som om det är jag som gör fel.
Sen har vi ju dessa busschaufförer som inte kan köra!!!! Måste man köra fort i 50m sen bromsa kraftigt och sen gasa på för att 100m senare bromsa IGEN. Idag flög jag ju över halva bussen. Tur att vagnen stod kvar annars hade han fått höra ett och annat.

11 maj 2010

Bloggtorka?

Nä inte egentligen. Har massor med att skriva men tiden har liksom inte räckt till. Det har varit korta resor, dop, jobbintervju, utgång med tjejerna osv osv.

Jag har tänkt att jag ska uppdatera så fort jag har fört över bilderna men det har inte hänt ännu.
Nu ligger Oliver och sover. Det är inte ofta han sover så länge så jag passar på och tittar mig omkring. Idag blir det fika med mammagruppen så bebisarna kan leka lite ihop.
Hörs sen