Följ bloggen

22 apr. 2010

Min man och hans musik

Min man syns inte så ofta på bloggen men när han syns då händer det grejer. Jag har ju tidigare nämnt att han spelar i Disdain. De blev signade förra året och släppte debutplattan den 15 mars om jag minns rätt. Skivan finnas att köpas på alla de sedvanliga ställen på nätet så som CDON och Ginza.se.

Men det tar inte slut där. Han släpper ytterligare en debutplatta, My dying day, med sitt solo-projekt Ruined Soul imorgon. Även den kan köpas på Ginza.se och CDON.

Han är grym min man.

Älskar dig så mycket hjärtat!!!

Funderingar

Jag funderar ibland på varför jag har min blogg överhuvudtaget, med tanke på att jag ofta glömmer att uppdatera den. Sen kommer jag på att det är ju min blogg så jag få väl uppdatera den så ofta eller så sällan jag vill. Så det så!!!!

14 apr. 2010

Rainforest Jumperoo

Konsten att trötta ut barn. :-)

Denna roliga "leksak" har vi fått låna av Johnnys syster. Oliver fullkomligt älskar det. Han kan sitta där länge utan att klaga, vilket är jättebra annars får jag inte gjort nåt. Han har nämligen börja krypa. Men i Jumperoon vet jag iaf var jag har honom. :-)


På väg till Somaye häromdagen så såg jag dessa vackra blommor. Det var ju tur att kameran var med så jag kunde ta kort på de.


Min lille charmtroll och Peter i bakgrunden.


Han har börjat göra en massa roliga ljud, skriker och har sig, här blev han fångade på stillbild med. :-)

Usch

Veckorna bara passerar. Ibland känns det som om man inte riktigt hinner med allt man skulle vilja. Idag tex så vaknade vi åt frukost. Städa undan lite och bäddade. Sen lagade jag lite lunch till Oliver. Sen var det dags för han att sova. Under tiden passade jag på att både laga mat till oss och ringa upp Daniel på skype. Multitasking på hög nivå när man har datorn bredvid spisen när man lagar mat. :-) Sen vaknade Oliver. Då var det dags för lunch. Efter det fixade iordning oss för att bege oss till stan som först förvandlades till en fika på cafe Zenit och till slut hamnade vi på gården. Mysigt att bara umgås ibland med vänner. Leila berättade lite om sin resa. Men mestadels så pratade jag, (lite självupptagen idag). Kraftigt BU* skulle leila kalla det.
Men klockan tickade på och hon var redan halv fem när hon gick och då var det dags för mat igen och sen lite lek. Och då var klockan 19 och dags för kvälls gröt och nattning... osv osv...

Ursäkta om jag har orsakat ER huvudvärk men jag förstår inte var tiden tar vägen för det mesta.

12 apr. 2010

Babysången

Idag var det dags för babysång igen. Jag tror iaf att Oliver gillar det. :-) Hade inte med mig den stora kameran idag utan den lilla vilket var lika bra för att då kunde jag filma med. Han tyckte så mycket om trumman idag. Han kan ju liksom ta sig fram till den själv nu.

Apropå inget så tycker jag att det är tråkigt att vissa föräldrar som är rädda för att andra barn ska röra deras barn. Jag menar jag går ju på babysången för att Oliver ska "umgås" med andra barn och då gör det inget om han får ett eller annat klapp i ansiktet. Det är inte så att han inte klappar andra barn. Dessutom så är det så han ska lära sig och leka med andra barn. Jag tror inte riktigt att de förstår vad de gör och dessutom så tror jag inte att de har ont av det.

Tur att han får pilla på Theon utan att hans mamma blir sur/ledsen.

Oliver har tagit Theon vattenflaska och vill inte dela med sig av trumman.

11 apr. 2010

Glest mellan inläggen

Det har varit glest mellan mina inlägg det sista. Inte för att jag inte har haft nåt att skriva men mest för att timmarna inte räcker till. Mycket som händer nu. Oliver har två nya tänder på G. Detta gjorde att han var lite kinkig i början av veckan som var. Men tack vare mirakeltuben ifrån tyskland så gick det fort över. Sen är han ju mer och mer rörlig nu. Han kryper inte fullt ut men han tar sig fram. Behöver bara ett mål. Oftast är det kabeln till datorn, mobilen eller fjärrkontrollen.


Det knappt så jag minns vad jag har gjort veckan som gått. Men i lördags var vi på Barn och baby mässan på Svenska Mässan. När vi hoppade av spårvagnen i korsvägen kom ett par fram till oss och frågade om vi skulle dit. De hade nämligen två biljetter över och frågade om vi ville ha de. Vi tackade så mycket och tog gladligen emot de. Väl inne var det kaos. Så mycket folk. Det fanns mycket roligt, men jag tycker ju allt är så dyrt. Det blev en söt liten "lovedog", en tallrik och en super mjuk haklapp både ifrån Baby B Safe, majskrokar och hörselkåpa till sommarens alla ute konserter. Minns inte riktigt var mer vi köpte det var nåt mer. Det är iaf en sak till vi gjorde på mässan men ska berätta om det lite senare.



På väg hem gick vi förbi Avi o Lena för att lämna in Oliver halsband som han fick i present förra veckan för gravering. Och sen en sväng förbi Iems så klart och de hade fått in lådorna som jag hade väntat på. Bilder på allt kommer lite senare. Ni få nöja er med bilder ifrån blommorna som jag har "odlat".

8 apr. 2010

Oliver's namngivningsfest

I söndags var det dags att äntligen få fira min prins. Det blev fest med andra ord. Vi blev 35 vuxna och 5 barn. Med andra kaos. Vi var hemma hos oss. Vi hade ju räknat med fint väder men det blev inte så. Annars hade nog ganska många hängt utanför.

Det blev buffé, som var väldigt uppskattat, tack och lov. Tyvärr så var jag såpass upptagen att kameran inte hängde med. Så inga bilder.
Efterrätt blev det i form av tårtor, vilka som vanligt blev fel (tänkte på våra bröllopstårta).
Vi beställde nämligen helt släta prinsses tårtor med vit marsipan. Släta var de men inte VITA. Det gick bra ändå och goda var de med.

Han fick jättefina presenter, när jag får lite tid över ska jag fota de. Han fick pengar, skinnjacka, guld armband, fin silver halsband ifrån Avi och Lena, massor med böcker, kläder, fotoramar, gipsram (för att jag har fortfarande inte tagit fot och handavtryck), mätsticka, födelsedagskaravan och barnservise för att nämna några eller om det var alles?!?!?!?
Allt som allt är vi väldigt nöjda med firandet.

STORT TACK TILL ALLA SOM VAR MED OCH BIDROG TILL EN OFÖRGLÖMLIG DAG.

5 apr. 2010

Full rulle

Det har verkligen varit full rulle här HELA veckan. Onsdags var det muffinsbak. Men det blev inte mer än 12 st muffins. :-) Men vi hade skoj ändå. Torsdagen var det shoppingsdags med mina älsklingar. Hittade en del roliga saker för en gångs skull. På kvällen var det fredagsmys även om det var torsdag. Vi fick mysa extra mycket med Oliver för att han skulle sova hos mormor på fredagen.

I fredags så fyllde ju min älskade man år.Hipp hipp HURRA! Det blev inte frukost på sängen eftersom han nästan vaknade innan mig. Men lite god frukost blev det iaf. Lite senare på dagen var det dags att packa ner plutten för att bege sig till mamma/mormor. Den här gången var lite jobbigt att lämna Oliver faktiskt. Vet inte om det berodde på att han hade varit lite gnällig på dagen eller inte.
På väg hem hämtade jag ut hans present och handlade smörgåstårta och öl. Jag blev lite sen så när jag kom hem var han nästan på väg ut. Men vi hann äta iaf. Han blev glad för sina presenter med. (tror jag?!?!?) Han fick en T-shirt och biljetter till PINK konsterten i juli i sommar.

Sen var det bara att fixa i ordningen sig inför kvällens spelning. DISDAIN live at sticky. Det var ett tag sen jag såg min man spela så det var himla roligt.

Men jag fick betala för det på lördagen med tanke på att jag fick knappt 6 timmars sömn. Det var bara att gå upp och börja tvätta. Sen åkte vi och handlade det sista inför söndagen. Vi köpte även blommor som vi har planterat. (bilder kommer sen.) Sen hämtade jag Oliver och kom hem och satte igång med maten. Det var mycket mat som skulle fixas. Men mer om detta berättar jag imorgon.
Nu är jag trött och ska sova. Förhoppningsvis så har jag fört över bilderna. Det är ju sååå mycket roligare med bilder. Hur roligt är det att läsa långa inlägg utan några bilder.