Följ bloggen

28 feb. 2010

Veckan som gått

Veckan började med att Oliver blev sjuk, snorig och hostig. Mamma åkte ner till Iran.

Försöker komma på vad vi gjorde i tisdags men jag tror att vi inte gjorde nånting. Eller jo, jag och Oliver var och "storhandlade" på Hemköp.


Onsdag spenderades med söta Somaye. Vi hade tänkt att vi skulle börja dagen med att gå till Myrorna för att se om de hade någon rolig möbel man kunde renovera, men det fanns inte mycket där. Sen fick Villervalla sig ett besök, men vi hittade inget där heller. Så vi tog en promenad hem och lagade lite mat. Det blev en väldigt god pasta men tyvärr har jag inte varit så allert med kameran på sistone.


Torsdag, då var dags med ännu mera snö. *suck* Men det stoppade inte mig o Oliver. Vi begav ut i kylan. Vi skulle träffa Tereza och Jesper i nordstan. Shoppingen började med ett familjekalender på Pepeterie. Få se om jag hålla den uppdaterat. Sen fortsatte shoppingen. Det blev massor med ljus ifrån Lagerhause, T-shirtar till Johnny och bäst av allt en ny mobil till mig.


Det var meningen att jag skulle köpa pyjamas till lillkillen men han var för trött så vi hämtade bara ut up&go-paketet ifrån Libero på Lindex.


Fredag var fick vi besök av söta Leila. Tack för den fina blomman! Sen skulle det handlas inför kvällen. Det var en sån härlig väder ute. Synd bara att det var såååååå jobbigt att köra barnvagnen. Hyrde hursomhelst tre filmer (recensioner kommer senare), handlade lite gott på Ica. Johnny skulle gå ut med jobbet, men vi fick finbesök i form av Stefanie a.k.a Rebeca a.k.a Johnny's syster och lilla Evelyn.


Lördag, hade jag inga planer egentligen mer än att tvätta. Johnny hade spelning med Disdain så jag hade tänkt att spendera kvällen med att titta på Melodifestivalen. Men jag fick sällskap utav Somaye och Ghazal.

Under lördagen hade Edina varit på Freeport och shoppat, jag bad henne kolla om dessa glas fanns där, eftersom jag redan hade 4 st. Så när hon kom förbi på eftermiddagen med Anette och Sture hade hon köpt 4 st glas som jag hade henne och så den fina karaffen.


Och så kommer vi till söndagen. Det var en riktig shoppingdag. Först så inhandlades matgruppen. *såååå GLAD* Sen fick IKEA sig ett besök. På väg hem handlade vi lite mat och sen skyndade vi oss hem för att se "the amazing race". Under tiden monterade Johnny ihop bord och stolarna. Nu är det verkligen ett hem.

Återkommer med bilder. Men nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon är blir det babysång.

25 feb. 2010

Nu när vi har kommit någorlunda iordning kankse man ska ta tag i bloggandet igen. Men nu har lillplutten varit förkyld och hostig hela veckan så jag har liksom inte prioriterat att sitta vid bloggen och blogga.


Men nu när jag ändå skulle föra över lite bilder så tänkte jag att jag kunde bjuda på några ifrån när Catti och Cleo var här.


Va fin hon är tänker Oliver!


Oh nej killbaciller, ta bort han!

4 feb. 2010

Sover så sött

Det är rent av kaos hemma hos familjen Sharifpour-Johansson. Så mycket att göra men jag vet inte i vilken ände jag ska börja. Nu sover lillen iaf. Det tog ett tag men han somnade till slut. Så här ligger man när man har kämpat emot att somna.

Häromkvällen efter badet somnade han så gott i famnen!

2 feb. 2010

En ny favorit

Röd pesto är en ny favorit. Har inte använt så mycket förrut men efter middag hos några vänner blev jag frälst. :-) Hon hade det på kyckling och grillat kycklingen i ugnen. Så jag tänkte att jag skulle testa det idag. Mums det är verkligen gott.

Och inte nog med det så gjorde jag korvstroganoff på det igår. Jag hade ingen tomatpure så jag tog i lite röd pesto istället och Voila!

Om ni gillar korvstroganoff så rekommenderar jag verkligen denna variant!

Dadelbollar


Dessa godingar gjorde jag för ett tag sen. Önskar att jag hade på lager nu. :-)
Det finns många varianter men jag har bara mandlar, cashew och dadlar. Och kokos för att rulla de i.