Följ bloggen

26 juli 2009

Gästbok...

En av mina närmaste vänner gifter sig nere i Turkiet den 8:e aug. Tyvärr så kan inte vi närvara med tanke på att vår älskling kan komma närsom runt den tiden. :-)
Hursom helst så fick jag chansen att hjälpa henne att fixa hennes inbjudningskort och även gästboken. Så här blev resultatet.







23 juli 2009

Då var vagnen bäddad...

Börjar lite smått att göra klart för Olivers ankomst. Vi har inte fått spjällsängen ännu så jag börjar med att bädda vagnen. Så mysigt.



Uppdatering babyshower...

Tezz var hos oss förra veckan och eftersom hon inte kunde komma på babyshowern så tog hon med sig presenterna då. Vi fick en fin skallra till Oliver och sen fick faktiskt jag o Johnny oxå present. Massage Oljor. :-)




Bilden är lånad. Vi fick giraffen.

14 juli 2009

Ännu mera bloggcandy...


Denna är hos Handstämplat. Vem vill inte tävla om de här fina sakerna?!!

Bloggcandy igen!


Den här gången är det hos Zanja och hon firar att hon har haft 10.000 unika besökare.

Grattis får man säga!

12 juli 2009

Bloggcandy hos Lillblomman!



Lillbommans blogg fyller 2 år, för att fira det så bjuder Lillblomman på fantastiskt bloggcandy! Titta gärna in hos henne och var med och tävla om detta godis och för att få massor av härlig scrapinspiration!
http://lillblommanskapar.blogspot.com/

7 juli 2009

Babyshower

I lördags så hade mina vänner ordnat en babyshower till lilla mig. Min söta mamma och Leilas mamma var oxå där. Värdinna var Leila som hade gjorde massor med god mat. Så himla trevligt. Vi åt och de andra drack bål och jag drack min alkoholfria champange.... :-) Tiden gick så himla fort bara. Fick massor av fina presenter. Eller Oliver fick massor med fina presenter. Massor med kläder, hacklapp, snuttefilt. Två st. babygym. :-) En blöjtårta (innehåll: allt mellan himmel o jord), som jag tyvärr inte fick en bra bild på eftersom jag försörde den innan jag tog kortet. Nalle. En jättefin korg med diverse bla. panodil, termometer blöjor osv osv. Sist men inte minst två musik leksaker, en till sängen och en till vagnen.










1 juli 2009

Då var det dags att blogga lite. Har varit nere de senaste veckorna med tanke på allt som händer i Iran. Det är fortfarande tungt och jobbigt. Men jag har en underbar pojke som växer inom mig och behöver uppmärksammas lite mer. Även resten av min värld är behov av uppmärksamhet. :-)
Ska försöka uppdatera bloggen med lite bilder och så under dagen. Men nu ska det äta lite lunch till o börja med.