Följ bloggen

20 juli 2008

Converse

Har jag sagt att jag älskar Converse....



De här bilderna tog jag på tivolirock.. :-P

Helgonet..




Förberedelser...backstage

Tivolirock

Förra lördagen vaknade vi och åkte iväg till Kristianstad och till Tivolirock. Men jag har vart alldeles för trött att blogga nåt. Det var skit kul. Väl framme fick vi våra backstagepass. Sen var det att checka i och byta om. Disdain skulle gå på scen 16:20 så vi hade inte bråttom. Johnny(gitaristen) och Fredde (basisten) drog lite tidigare och jag o Josefine satte oss i parken utanför för lite parkhäng.

17 juli 2008

Stefan Andersson

För två veckor sen var det dags att åka marstrand och carlstens fästning för att titta på Stefan Anderssons föreställning "No 90 Kleist" tillsammans med min älskling och så Lina och Martin.
Där njöt vi av en underbar föreställning och middag.

Lite bilder ifrån vår dag.




9 juli 2008

Träningsvärk…

Inte av att ha tränat, men av att ha åkt go-kart. Det var för övrigt väldigt roligt. Jag hade ju kört go-kart en gång för ett decennium sen. Vi körde en maxirace dvs.

  • 10 minuter träning
  • 10 minunter kvaltid
  • Final
Finalen var på sex varv, jag körde rakt in i "väggen" ( en massa däck, som dessutom var vattenfyllda av allt regn) och blev kvar där tills de andra åkte förbi och de kunde "släppa" loss mig. Detta resulterade att jag missade tre laps! Men jag lyckades ta mig runt iaf. På hyfsad tid också om man räknar bästa lap tiden så låg jag bara 15 sek efter vinnare.

Bilder kommer snare.

8 juli 2008

Lycka till...


En kollega slutade och jag fick äran att göra kortet. Detta blev resultatet. ;)