Följ bloggen

20 mars 2008

Norooz mobarak! Sale no mobarak! Gott nytt år!


NoRouz 2567 (1387)
Torsdag den 20 mars 2008 klockan 06:48:19

Idag så är det det persiska nyåret. Imorse var det ett program på TV4-plus som jag självklart missade. Det är kul att det uppmärksamas mer o mer i Media. På recept.nu kan man läsa lite mer om det persiska nyåret.

Jag har ju skrivit om "haftsin" & "Norouz" förrut i min blogg.

Ha en underbar dag.

19 mars 2008

Nikon D40


Har ju velat köpa en kamera ganska länge nu. Har snurrat, tittat, frågat och jämfört priser och kommit fram till vilken jag vill ha. Det blir nog en Nikon D40. Men ska göra lite mer undersökningar idag så får vi se.
Tänk er Neda men en systemkamera i handen. Wow, hahhahaha

Rastlös

Idag är det visst torka i bloggvärlden. Bara två av alla blogga jag följer har skrivit idag. Så jag har inget att göra. Jag är så himla rastlös. Sitter och slösurfar. Väntar på samtal och mail. Hatar när folk inte svarar på mail/tele, hur i H*****e ska jag kunna sköta mitt jobb om jag inte får svar!!!!

18 mars 2008

Malmötrippen

Måste recensera Malmötrippen ju, eller? Haha…

I fredags så åkte jag ner till Malmö för att träffa min kompis Leila som sagt. Hon var på en arbetsintervju eller nåt.
Johnny hämtade mig på jobbet och körde mig till stationen. Jag fick mina skor fixade av de goa gubbarna nere i femmans skomakeri. De är så himla duktiga och roliga. Sen var det och få i sig nåt och köpa en pocket. Det blev "Flyga drake" med Khaled Hosseini. Full rapport om boken en annan dag. Sen satte jag mig på tåget och åkte ner i tre timmar.

Väl framme letade jag upp vårt fina hotell
The Mayfair hotell som vi skulle bo på, Leila hade redan checkat in och låg och sov. :o)
Jag var hungrig som ett as och det var Leila med så vi begav oss på jakt efter någonstans för att äta. Mums, det blev ryggbiff med pommes och bearnaisesås. Mätta och belåtna fick vi lugna oss så att det skulle sluta regna så vi kunde gå ut.
Det blev inte mycket till shopping, bara ett par öronhänge på Gina. Efter det var det bara "hem" och fixa sig för en kväll ute på stan.

Efter några drinkar var vi hyfsat glada så vi begav ut för att leta upp ett ställa att partaja på. Vi fick massor med tips från henne i receptionen. Men Lilla torget hade inte mycket vi tyckte om. Så vi tog taxi till Carib Kreol. Det var minsann billigt att åka taxi. De har fasta priser. 69:- kostade det. :o)
Carib Kreol var inte mycket att hurra för kan man säga vid första ögonkast. Men nu var vi där. Vi beställde Mojito. Gott var det!!
Sen var det bara och ta taxi o åka till nästa ställe. Buddha Lounge. Det skulle var en bra hipphop ställe sades det. Men det såg dött ut. Vakterna, Fredrik o Micke sa att de precis hade öppnat och att det skulle komma mer folk. Det blev lite mer drinkar och vi shakade lite men det kom mer o mer yngre folk.

Så vi drog till Burger King där Leila tappade sin ena lins. Hahahhahahaha lång historia. Sen var det att åka till hotellet o sova.

Dagen efter var vi minst sagt bakfulla, jag iaf. Oh vilken härlig frukost buffé. Vi åt i en hel timme. Nanne Grönwall bodde på samma hotell som oss. Det var ganska komiskt, för när vi satt o åt frukost så blev det helt tyst plötsligt. Jag fattade ingenting först men sen insåg jag att alla satt o stirrade på henne. Hon är ju såå liten.

Sammanfattning: Jag har inte skratta så mycket på ett bra tag. Det var den perfekta blandningen av allt. Taxi var billigt, men det var inte drinkarna och nattlivet var inget vidare. Men det stoppade ju inte oss för att ha kull. Skrattade så mycket under kvällen att att tårarna rann. Hoppas att vi kan åka någonstans snart igen.
Love you!!!!

17 mars 2008

Oj då, SNÖ...

Idag vaknade jag till en snötäckt gård. Blev minst sagt förvånat.

När ska det bli vår???

14 mars 2008

Jakten på den försvunna tröjan.

Imorse när jag höll på o packa och som vanligt började klaga på att jag inte har något att ta på mig kom jag på att jag köpte faktiskt en jätte fin tröja för ett tag sen som jag inte har haft på mig mer än en gång. Så jag tänkte att det ska med. Men jag hittade inte den. Letade i HELA vår stora tvåa på 51kvm. Men jag hittade inte den. Den är bara puts väck! Hoppas att jag hittar den snart. Den var fin.

På väg till Malmö

Klockan 10:30 hämtar Johnny mig. Han ska köra mig till tåg stationen. Tåget går 11:42. Ska se om jag kan få klacka om mina skor. Glömde ju mina andra skor.
Har packat det som ska med tror jag. Jag ska träffa Leila sär nere. Vi ska har såå roligt. Det ska shoppas, skrattas, drickas och ätas men mest av allt tror jag att det ska bli skratt och vila.

Full rapport imorgon eller på söndag.

13 mars 2008

Fika dags med min sekt

Mina kompisar kallar de för min sekt. Ni undrar säkert var jag pratar om. Självklart så pratar jag om mina kära BT-vänner (BT=bröllopstorget).
Vi träffades under rubriken "Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?" . Det var ett tag sen. Idag ska vi träffas o fika som vanligt. Enda skillnaden är väl att vi är det fikasugna fruarna nu!!

Här är vår blogg förresten: http://fikasugna07.blogspot.com/

Nova & Valentin

Igår var jag och träffade mina älskade syskonsbarn. De är ju helt underbara. De växer ju så fort. Det var hima länge sen jag hade träffat de. Men all förkyldning och sånt så har jag inte velat hälsa på o smitta ner de.
Igår när vi var där satt hon där och tittade på teletubbies. Själv tycker jag att de ser lite läskiga ut med barn gillar de tydligen.

Vad tycker ni??



12 mars 2008

Krock på Älvsborgsbron

Idag var jag en hel timme sen pga. trafikolyckan på Älvsborgsbron .
Det var tre bilar som krockade och blockerade två av tre filer i riktning mot Hisingen i slutet av bron. Fick vänta 40 minuter innan bussen kom och sen tog det ytterligare 40 min för att komma till jobbet. Så resan som normalt tar 25 min tog mer än 1½ timme.

Usch usch...

Har precis konstaterat att jag är en kass bloggare.
Vill ju så gärna skriva om min vardag. Så som en dagbok mer eller mindre… Men det blir bara mindre o mindre av den varan.

Så är även fallet va gäller min träning.

Ska försöka uppdatera lite granna iaf.