Följ bloggen

21 feb. 2008

Onsdagkvällen

Igår blev det ingen träning. Jag var så seg i kroppen efter tisdagens Core så vi vilade oss igår.
Lagade mat, diskade o städade köket. Det blev kyckliggryta med senapsås med ris. Mumsigt, det blev lite för mycket sambal oelek bara, hoppas att jag överlever.

Sen var det dax för Americas Next Top Model och en stor kopp te :o)

20 feb. 2008

Dagens fundering

Jag har kollat i blogg världen, de flesta bloggar om olika saker.
Allt från viktnedgång, träning och inredning. Kom bara på att min blogg inte är så sammanhängande. Men sen så kom funderaren, mitt liv är inte så sammanhängande. Jag gör olika saker varje dag. Därav titeln Mitt liv som NEDA.

Träningen har börjat

Nu har det gått två veckor sen jag skrev. Men jag har iaf börjat träna. Förra veckan var aningen seg men det blir nog bättre den här veckan hoppas jag.
I måndags så blev det Core i 30 min och 60min Step. Kändes så skönt trött i kroppen sen. På tisdagar är det Pilates som gäller men igår var han sjuk så det blev Core o Stretch istället i 45 min. Jag har "lite" ont i mina magmuskler kan man nog säga.
Och så dagen till ära blir det en timmes BodyJam men Leila och efter det ska jag gå på en bodypump pass med Johnny.
Imorgon är det iaf vila sen får vi se om det blir nåt på fredag o lördag. Tror inte jag orkar liksom. Kanske bara gå på löpbandet. hmmmm

5 feb. 2008

Det gör fortfarande ont

I sommars så gick en vän bort väldigt hastigt. Sorgen vällde över en och man blev ganska stum. Sen gick den en kort tid och jag tänkte inte på lika mycket på det. Hade ju fullt upp med resten av mitt liv. Men så förra fredan så gick en släkting till en annan vän bort och jag började tänka på min vän. Och idag till jobbet kunde jag helt enkelt inte hejda tårarna att falla nedför kinderna. Kände en saknad efter honom. Insåg att jag aldrig kommer mer att få se han, kunna ringa till honom. När jag känner så, hur kan jag då säga till hans syster att allt kommer att bli bra?

Idag så ska jag tända ett ljus för han och alla andra som inte finns bland oss.

Bilden är hämtad ifrån(http://annn.blogg.se/070207105142_min_ngel.html)

4 feb. 2008

Gossip girl


Ännu en serie som jag har fastnat för. Det är en typisk tonårsserie baserad på böckerna med samma namn. Den var faktiskt bra. Väntar nu på att de nya delarna ska sändas i USA!!!!

Kanske borde man läsa böckerna… lite fjortis varning på mig.. kanske vill jag inte inse att jag har passerat 30 sträcket. Men så farlig är det väl inte eller?

Måndag morgon!

Solen skiner lite svag utanför. Tillräckligt för att se hur smutsiga ruterna är egentligen. Har en dunckande huvudvärk som inte vill släppa riktigt. Har varit lite kass hela helgen så det har inte blivit någon träning. Förmodligen inte idag heller. Men det gör inget för Mamma kommer hem idag. Hipp hipp Hurra!!!!
Har saknat henne mer än jag trodde. Hade velat lilla Nova o Noah också, men eftersom jag är fortfarande dålig så vill jag inte riskera att de blir dåliga.